Stivuitoare Baoli

stivuitoare Baoli

Stivuitoarele practic sunt legate de tehnologia avansată. Acesta este Baoli: energia unei companii chineze dinamice și puterea unui grup german, lider de piață.

Puterea unei companii, lider de piață

Baoli este una dintre mărcile KION Group. Susținerea Grupului constă în forța sa. Grupul KION este lider global, reprezentat în întreaga lume cu 30.000 de angajați. Rețeaua sa de vânzări și servicii se extinde în peste 100 de țări. Acesta garantează fiabilitatea și tehnologia avansată. Baoli a început cu un concept și l-a transformat în realitate. Baoli asigură un raport preț-calitate excelent, cu sprijinul și experiența grupului KION. Produsele noastre sunt concepute astfel încât să respecte standardele piaței UE, precum și să fie practice, fiabile și să asigure o ergonomie optimă.

Dinamica unei noi companii

Puterea gândirii conceptuale propulsează Baoli. Gândirea noastră se axează pe înțelegerea situației și aplicației fiecărui client. Scopul nostru este optimizarea costurilor fără a renunța la calitate. Rezultatul este un portofoliu practic și de încredere pentru a furniza exact ceea ce este necesar. Aceasta este misiunea Baoli.

Gama completa