Despre noi

sediu EFI Logistics Int

Suntem una dintre primele companii în domeniu de pe piața românească. Am trecut prin câteva schimbări de structură și organizare și probabil vom mai trece, însă orientarea noastră către client rămâne principala prioritate în modul de desfășurare a activității.

Am început să activăm pe piață cu mult înaintea anilor 2000, când nu existau prezente în România prea multe mărci cunsocute. Am crescut cu mărcile promovate pe care le-am reprezentat cu succes, mărindu-le an de an cota de piață. În piața de stivuitoare, până în anul 2008, am reprezentat marca Still, pornind de la câteva zeci de stivuitoare prezente pe piața Românească, ajungând până la câteva zeci de mii. Desigur că nu toate stivuitoarele ajunse pe piața din România au fost noi, multe dintre ele au fost la mâna a doua, însă marea lor majoritate au beneficiat de service-ul asigurat de noi. În aceeași perioadă am vândut și am asigurat service la mașinile de curățat pardoseala de la Comac.

Observând că pe piață este nevoie de service și pentru alte mărci de stivuitoare și nu numai, am început să preluăm în service mai multe mărci. Am achiziționat documentația tehnică necesară, manuale de reparație, manuale pentru piese de schimb și software pentru diagnoză. Pe lângă acestea am achiziționat și terminale sau cablurile necesare conectării la utilaje. Putem spune cu mândrie că suntem printre puținele firme care pot face cu adevărat service la majoritatea mărcilor prezente pe piață. 

Fiind deschiși la nou și la tot ceea ce înseamnă evoluție tehnologică, am dezvoltat propria platformă pe web. Cu ajutorul ei, ținem sub control orice solicitare din partea clienților și orice reparație efectuată, reducând astfel perioadele în care utilajele sunt în stare de nefucționare. Oferim clienților posibilatea de a se loga și de a avea astfel acces la baza noastră de date. Astfel, ei își pot ține sub control cheltuielile survenite cu ocazia întreținerilor periodice programate sau a defecțiunilor apărute la utilaje.