Revizii stivuitoare

Revizii stivuitoare

Reparații motoare, transmisii, catarge și sisteme hidraulice.

O revizie generală redă siguranța și stabilitatea utilajelor în exploatare prin repararea sau înlocuirea componentelor uzate ale principalelor sisteme din componența utilajelor.

Pentru revizii la stivuitoare folosim kit-uri ce contin toate consumabilele recomandate de catre fabricant, in functie de numarul orelor de lucru a utilajelor. Pe lângă înlocuirea filtrelor, a uleiurilor, a curelelor de antrenare, gresare și recalibrare, o revizie generală presupune și înlocuirea obligatorie a tuturor componentelor uzate ale stivuitorului. Astfel asigurăm o funcționare în exploatare neîntreruptă și în deplină siguranță.

kit revizie STILL small   kit revizie linde   kit revizie baoli   kit revizie UNICARRIERS small   Kit revizie caterpillar

            

In urma reviziei, pentru fiecare tip de utilaj, intocmim o lista/raport in care sunt mentionate lucrarile de verificare efectuate si eventualele deficiente descoperite. Totodata efectuam analiza gazelor de evacuare la motoarele termice fie ele diesel sau LPG/benzina putand astfel descoperi si corecta functionarea optima a lor, eliminand astfel consumul excesiv de carburant si contribuind la protejarea mediului. 

tester gaze small long