ASPIRATOR PENTRU SPAȚII INTENS CIRCULATE - RCM R600

Aspirator pentru spatii intens circulate - RCM R600

Puternicul RCM R600 cu trei motoare de aspirare pentru aplicații industriale este adecvat pentru utilizare industrială intensă pentru zone între 500 și 1000 m². ușor de manevrat și ușor de utilizat, cele 3 motoare asigură o absorbție de 205 mbar, iar carcasa din oțel a containerului fac din acest aspirator un utilaj robust și fiabil, potrivit pentru îndepărtarea prafului și a resturilor mărunte din colțuri, canturi și suprafețe mai greu accesibile

Dotat cu roți și echipat cu mâner ergonomic cu agățătoare pentru rularea cablului, pentru a ușura manipularea, este, de asemenea, echipat cu un filtru textil de 0,4 m² și curăță cu ușurință, formând un culoar de 40 de cm.
Este echipat, de asemenea, cu un furtun flexibil de Ø50 mm, 2 prelungiri din oțel, perie ajustabilă de 40 cm și o lance plată, care se montează pefurtunul de Ø50 mm.

Producator RCM / Italia
Model R600
Tip de operare Aspirare praf și lichid
Suprafața de lucru 500 – 1000 m²
Destinație Zone intens circulate
Filtru textil 0,4 mg
Carcasă oțel
Lățimea suprafeței de curățat 40 cm
Număr de motoare   3
Recipient de deșeuri 58 l
Dimensiuni 610 x 520 x 920 mm
Alimentare prin cablu                                     230 V

 

Avantaje : Șasiu integral din oțel galvanizat, protecție motor de aspirare la vacuum și filtru. Aspiră praful și lichidele, are rezervoare din polietilenă, rezistente la șoc și coroziune. Descărcarea rezervorului este extrem de facilă.

Echipament nou, livrare din stoc, garanție 6 luni. Transport și punere în funcțiune la sediul societății beneficiarului. Manual de utilizare în limba română.

PREȚ VÂNZARE 1200 € + TVA

 

Cere oferta