De ce noi?

Pentru că suntem un furnizor de servicii complete. Asigurăm service în garanție și post garanție la toate produsele pe care le comercializam. Ne îmbunătățim continuu serviciile oferite și venim cu soluții în întâmpinarea nevoilor clienților noștri. Punem la dispoziția lor unelte de urmărire, verificare și control al calității reparațiilor la utilajele pe care le dețin. Astfel clienții noștri au la dispoziție istoricul intervențiilor oricărui utilaj din flota lor. Prin intermediul aplicației, se pot verifica operațiile de mentenanță, componentele sau piesele de schimb înlocuite la fiecare utilaj.

Pentru că gama noastră de produse acoperă orice nevoie a clientului. Oferim utilaje din gama premium și din gama economică în funcție de bugetele clienților. Utilaje pentru depozite, începând cu transpalete pietonale manuale, transpalete pietonale electrice, transpalete electrice cu ridicare, stacker stând-on sau sit-on, reach-truck și până la utilaje VNA, men-down sau men-up. Utilaje de exterior, stivuitoare contrabalansate, stivuitoare electrice, stivuitoare diesel sau stivuitoare GPL. Pentru gama bateriilor de tracțiune avem mărci premium sau mărci economice, fie că sunt baterii de tracțiune cu electrolit, baterii de tracțiune cu gel sau baterii Li-Ion. Oferim piese de schimb pentru toate mărcile de stivuitoare, piese de schimb pentru nacele, piese de schimb pentru mașini de curățat pardoseala.

Pentru că ne desfășurăm activitatea cu profesionalism, cu respect și în mod eficient. Având la baza experianta acumulată în decursul timpului, personal tehnic calificat, precum și toate sculele, dispozitivele și aparatele de diagnoză necesare, putem răspunde cerințelor clienților eficient. Ne respectam clienții indiferent de numărul de utilaje deținute, încercând să răspundem nevoilor lor cât mai rapid posibil.