Ce facem?

Ne ocupăm cu vânzarea și închirierea de stivuitoare electrice, motostivuitoare diesel sau motostivuitoare GPL, nacele și platforme, diverse accesorii necesare pentru ușurarea activității zilnice. Dintre cele mai des cerute menționăm: dorn covoare, lama plug zăpadă, bena de nisip, dispozitiv rasturnat butoaie, rotator role de hârtie, furci cu sistem de cântărire, prelungitoare furci.

Asigurăm închiriere pe termen scurt sau lung pentru stivuitoare sau echipamente de depozit.

De asemenea vindem baterii de tracțiune cu electrolit, baterii de tracțiune cu gel și baterii de tracțiune cu Li-Ion. Opțional, bateriile de tracțiune cu electrolit pot fi dotate cu sistem aqua-fill, sistem centralizat automat de refacere a nivelului de electrolit sau cu sistem trak air, sistem ce asigură recircularea electrolitului precum și diverse alte accesorii pentru baterii de tracțiune. În egală măsură oferim încărcătoare, redesoare pentru baterii de tracțiune. Avem soluții complete pentru stații de încărcare baterii de tracțiune.

Prestam servicii de reparații și întreținere pentru orice marcă de stivuitor, oferim service pentru toate mărcile de nacele și platforme, dar și service pentru mașini de măturat și mașini de spălat pardoseala. Vindem din stoc sau la comanda piese de schimb pentru toate mărcile de stivuitoare existente pe piața românească.
Recondiționăm stivuitoare cu grad mare de uzură, readucându-le la starea de funcționare inițială. 

Putem oferi sisteme de rafturi pentru depozite.