KBE 15-18-20-25

BAOLI KBE 15-18-20-25
BAOLI KBE 15-18-20-25

Stivuitoarele electrice pe 3 roți din seria KBET reprezintă sinteza perfecta între productivitate, performanță și economie la utilizare.

Disponibile cu o capacitate portantă de 1500 kg, 1800 kg și 2000 kg. Mulțumită motorului dublu de pe puntea față și transmisiei de înaltă calitate, oferă o manevrare excelentă, garantând unghiuri reduse de bracare și uzură redusă a anvelopelor de pe față. Echipate cu frâne cu disc în baie de ulei, care nu necesită întreținere, stivuitoarele din seria KBET garantează eficiență și precizie la oprire; sunt, de asemenea, echipate cu frână electrică automată la degajarea accelerației; mulțumită acestui fapt, o parte a energiei de frânare vine recuperată și reîntoarsă în baterie sub formă de energie electrică.

S-au folosit componente electronice de cea mai înaltă clasă. Motoarele de tracțiune și de ridicare sunt produse de SME italiana, un producător la nivel mondial de motoare de înaltă calitate. Corpul motoarelor este realizat din aluminiu și asigură o eficiență termică optimă chiar și la solicitare. Tot SME a produs și controlerul electronic, „inima“ stivuitorului, care controlează cu acuratețe fiecare funcție a stivuitorului și asigură performanță înaltă de care este capabilă această serie.

Toate stivuitoarele KBET sunt echipate standard cu un sistem de reducere a vitezei în curbe, iar funcțiile principale de conducere sunt cu parametri reglabili. Șoferul poate alege direct, între variate niveluri de performanță, prin intermediul afișajului, de exemplu, selectând un profil de performanță redusă, pentru o manipulare mai delicată și un profil mai agresiv pentru manipulare în depou. 

Stivuitoarele din această serie garantează o vizibilitate excelentă în toate direcțiile de deplasare. Mai mult, sunt echipate cu un scaun jos pentru șofer, care oferă un nivel extrem de înalt de confort șoferilor care, din necesități operaționale, trebuie să coboare și să urce frecvent de pe/pe stivuitor.

Sunt disponibile cu semi-cabină și cu o cabină completă, precum și în varianta pentru depozite frigorifice.

Designul foarte simplu asigură acces optim și facil la toate componentele pentru eficiență maximă la întreținere.

Tehnologie și confort

 • Tensiune sursă de alimentare: 48 Volți;
 • Tehnologie dezvoltată de Baoli, folosind tehnologiile Grupului KION;
 • Componente electronice fabricate în Italia: Tehnologie C.A., atât pentru tracțiune, cât și pentru ridicare;
 • Senzor de direcție și reducere automată a vitezei în curbe;
 • Frânare regeneratoare;
 • Posibilitate de a defini variate niveluri de performanță ale stivuitorului, din afișaj;
 • Reazem standard pentru încărcături.

Ergonomie

 • Vizibilitate excelentă în toate direcțiile de deplasare;
 • Cabină extrem de robustă pentru șofer, care asigură o vizibilitate excelentă;
 • Selector electronic al direcției de deplasare;
 • Afișaj digital cu indicații pentru toate funcțiile principale ale stivuitorului.

Service

 • Acces facil la toate componentele.