Costuri cu stivuitorul: pe ce cost trebuie concentrați?

management costuri stivuitor

Atunci când achiziționați stivuitoare noi, este important să comparati diferite opțiuni si nu doar pe prețul de achiziție. Graficul de mai sus ar trebui să vă arate de ce doar pretul de achizitie nu este cea mai bună opțiune atunci cand faceti astfel de comparatii intre marci diferite.

Când investiți in utilaje noi, vă puteți aștepta ca în mod rezonabil ca acestea să ofere o funcționare bună și fiabilă timp de mai mulți ani. În această perioadă in care veti folosi utilajele, pentru intretinerea lor veti avea diverse costuri, costuri de exploatare, iar în final, aceste costuri sunt mult mai mari decât costul inițial de achiziție al utilajului. In general, de-a lungul vieții sale, acest cost ajunge la o valoare de 90% din pretul initial de achizitie.

Dacă mergeți la furnizori diferiți, este posibil să găsiți unele diferențe în prețul de achiziție. Cu toate acestea, factori precum fiabilitatea, performanța, valoarea ergonomică și de siguranță a stivuitorului, precum și service-ul furnizorului sau pretul pieselor de schimb, vor avea un efect mult mai mare asupra costurilor dvs. pe termen lung.


Adaugă un comentariu

ADAUGĂ COMENTARIU FĂRĂ SĂ TE ÎNREGISTREZI

0

Comentarii (727)

Load Previous Comments